Fokus på uddannelse på Padborg Transportmesse

16. maj 2017

I weekenden d. 19.-20. maj inviterer Padborg Transportcenter til messe i Padborg. Udover at blive præsenteret for ny teknologi og lastbiler, får de besøgende indblik i uddannelses- og jobmuligheder i branchen.

 Fokus -paa -uddannelse -paa -padborg -transportmesse

Padborg er en by, der lever af transport, og som har alt relateret til transport- og logistikbranchen; værksteder, dækservice, varehuse, lastbilforhandlere, virksomheder, der sætter bogstaver og logo på lastbiler og så videre.

Messens geografiske placering indbyder til et fokus på, hvordan grænseområdet påvirker transportbranchen. Virksomheder, der leverer på tværs af grænser, har logistik- og speditionsopgaver, der øger behovet for uddannelser og karrierer inden for transportbranchen. Derfor er det naturligt, at der er fokus på uddannelser og jobmuligheder på messen.

Fra arrangørernes side er der ikke kun fokus på det faglige, men også på at skabe rammer for et par hyggelige dage:

- Ofte er sådanne messer meget statiske, så derfor har vi tænkt over et nyt koncept, siger Poul Linnet, en af otte frivillige arrangører, der planlægger og organiserer messen i Padborg Transportcenters regi.

I planlægningen sætter arrangørerne stor pris på en indbydende og hyggelig atmosfære på messen, så alle besøgende får en god oplevelse.

- Vi har indrettet vores store messeområde hos Nagel - Thorsvej 19 - Padborg, lidt anderledes. I midten etableres en markedsplads, som er udstillingens hjerte. Her sørger den lokale restauratør Krusmølle for en fantastisk atmosfære og byder på mange lækkerier. En hyggelig oase, fortæller Poul Linnet.

Der er gratis adgang og fri parkering til arrangementet, og hvis man vil udstille på messen skal man snarest kontakte arrangørerne.

- TUR

Læs mere om Padborg Transportmesse

facebook twitter