TUR Forlags fjernunderviserkursus er i gang

4. maj 2017

TUR Forlag har afholdt sit første fjernunderviserkursus og nu skal deltagerne hjem og omsætte teori til praksis.

Tur -forlags -fjernunderviserkursus -er -i -gang

Fjernundervisning bliver en mere og mere almindelig del af moderne undervisning i takt med at undervisningssteder og undervisere er ved at få øjnene op for mulighederne i det. TUR Forlag har derfor udviklet et kursus i samarbejde med Niels Brock, der ruster underviserne til bedst muligt at formidle lærestoffet via digitale medier til deres kursusdeltagere.

Mange af transportbranchens faglærere har flere års erfaring, og når man har undervist i mange år, er der ting, der sidder på rygraden. Det kan være svært at strukturere sin viden og undervisning på en anderledes måde end den, man har praktiseret gennem flere år, og grundkurset i fjernundervisning kan hjælpe med netop det.

Kurset er struktureret med tre teoretiske mødedage med tid mellem hver gang til at afprøve i praksis, hvad man har lært. Første mødedag får man værktøjer til at strukturere og udvikle sit virtuelle forløb, og efterfølgende er hjemmearbejdet at afprøve det i praksis. Efterfølgende dykker kurset ned i konkrete virkemidler, deltagerne kan bruge til at variere deres eget virtuelle undervisning med forskellige aktiviteter. I sidste ende får deltagerne adgang til deres eget ’rum’ i Turteori, som de selv kan fylde indhold i og bruge til deres virtuelle undervisning.

Deltagernes generelle it-kompetencer får samtidig et løft ved, at de bliver introduceret til og arbejder i dybden med en række værktøjer, der er lette at bruge, men som ikke er almindeligt kendte.

- TUR

Læs mere på fjernunderviser.dk 

facebook twitter