Lærlinge og erfarne medarbejdere dyster om guldet på transportmessen

23. marts 2017

Transportmessen løber af stablen fra torsdag til lørdag. I år afholdes der mesterskaber både for lærlinge og erfarne medarbejdere i transportbranchen.

Lærlinge og erfarne medarbejdere dyster om guldet på transportmessen

Traditionen tro byder transportmessen på et stort konkurrenceområde, hvor der i år er tilføjet et nyt element på programmet. For i år skal der både findes vindere blandet branchens erfarne medarbejdere og branchens lærlinge.

DM for transportlærlinge

Igen i år finder DM for transportlærlinge sted forbindelse med transportmessen, hvor der kåres en danmarksmester blandt lagerlærlinge samt en danmarksmester blandt chaufførlærlinge. Tidligere har Transporterhvervets Uddannelser (TUR) stået bag arrangementet, men i år har skolerne, med UC Holstebro i spidsen, fået mulighed for at afholde mesterskabet.

- TUR bakker fuldt op omkring skolernes samarbejde om at afholde DM for transportlærlinge, og er glade for at de vil holde traditionen i hævd, ytrer senior konsulent i TUR, Jørgen Jæger.

Se film fra sidste års DM for transportlærlinge

Bland andet har UC Holstebro overtaget roret bag Facebooksiden, DM for transportlærlinge, hvor der varmes op med deltagerinterviews, billeder samt gode råd til at klare sig igennem konkurrencerne.

Følg Facebooksiden DM for transportlærlinge for mere information

Mesterskaber for de erfarne folk

På konkurrenceområdet vil der også være aktiviteter for erfarne medarbejdere i transportbranchen, hvor vinderen af Danmarks Bedste Truckfører og Chaufførmesterskabet skal findes. Det sker henholdsvis torsdag d. 23. og lørdag d. 25 marts.

- Efter ønske fra de besøgende har vi udvidet konkurrenceområdet og gjort det muligt for alle at deltage, og Danmarks Bedste Truckfører bliver en konkurrence med både spændende og seværdige øvelser, udtaler projektleder Betina Engholm, MCH.

Læs mere om Transportmessen og programmet på hjemmesiden

- TUR

facebook twitter