Sæt kryds i din kursuskalender

16. november 2017

Datoerne for næste års store, årlige kurser ligger fast, og der arbejdes på igen at sammensætte nogle spændende arrangementer. Input og forslag modtages.

Saet -kryds -i -din -kursuskalender (2)

Den 7.-9. maj 2018 løber de helt store konferencer af stablen: Chaufførkonferencen, den administrative konference og krankonferencen. TUR har allerede taget fat om at strikke nogle givende, spændende og sjove arrangementer på benene på linje med de seneste år.

Chaufførkonference og Administrativ konference
Mandag og tirsdag ligger Chaufførkonferencen og den administrative konference, som byder på eksterne oplægsholdere, faglige eksperter, branchefolk, samt fagrettede minioplæg med mulighed for erfaringsudveksling, diskussion og faglig sparring. Chaufførkonferencen vil bl.a. skue fremad mod nogle af de ting, der kan påvirke branchen i den nære og lidt fjernere fremtid og for de administrative vil der være fokus de daglige udfordringer og de gængse administrative systemer.
Tid og sted: 7.-8. maj 2018, Kolding Fjord Hotel

Krankonferencen
Den 8. maj 2018 starter Krankonferencen, der giver en vigtig faglig ballast til alle engagerede faglærere på kranområdet. Tradition tro vil der blive gennemgået udvalgte aktuelle temaer på kranområdet. I kraft af de store sikkerhedsmæssige risici, som findes i erhvervet, må alle faglærere være 100 % opdaterede. Der er også virksomhedsbesøg samt oplæg fra eksterne eksperter på kranområdet og myndigheder.
Tid og sted: 8.-9. maj 2018, Kolding Fjord Hotel

Forslag og input modtages
Hvert år modtager TUR ris og ros umiddelbart efter konferencerne, ligesom der også kommer konkrete forslag til senere års arrangementer, men du har stadig mulighed for at give dit besyv med til næste års konference. Send dine input til kursus- og konferencekoordinator, Jane Ellingsen: je@tur.dk.

Læs mere om Chaufførkonferencen 2018 

Læs mere om Krankonferencen 2018 

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag