Udvidede emner i ny taxiuddannelse som faglærerkursus

16. november 2017

Kundeservice, kommunikation og konflikthåndtering er nogle af de emner, der vil blive skruet op for, når startskuddet for den nye taxiuddannelse lyder efter nytår.

Udvidede -emner -i -ny -taxiuddannelse -som -faglaererkursus

Når den nye taxiuddannelse forventelig træder i kraft 1. januar 2018, vil der være krav om et betydeligt større fokus og undervisning i emnerne kundeservice, kommunikation og konflikthåndtering. Derfor planlægger TUR et faglærerkursus, hvor faglærere, der underviser inden for personbefordring, kan blive klædt på til opgaven.

På faglærerkurset vil faglærerne blive introduceret til kommunikationsteorier ved hjælp af cases og situationsøvelser med fokus på intern og ekstern service og kommunikation målrettet taxi og bus. Der vil også blive inddraget spil, som kan bruges i undervisningen. Endvidere vil faglærerne få værktøjer til, hvordan man planlægger og underviser i emnerne på skolen.

Kurset er særligt tilrettelagt undervisere inden for taxi- og busområdet.

Godskrivning
Ved deltagelse i dette faglærerkursus kan deltageren efter gennemført uddannelse dokumentere, hvad der svarer til 2 dages relevant efteruddannelse. Iflg. Trafikstyrelsens bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport, skal undervisere deltage i relevant efteruddannelse i 3 dage minimum hvert andet år, blandt de emner, som er anført i bilaget for denne bekendtgørelse.

Faglærerkurset afholdes på Hotel Kolding Fjord den 8.-9. januar 2018.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

- TUR  

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag