BAB 3: Multitest sikrer dokumentation for praktisk prøve

5. oktober 2017

Når en deltager har gennemført den praktiske prøve i modul 3 i den modulopdelte BAB-uddannelse, skal dette fremover dokumenteres i Multitest.

Bab -multitest -sikrer -dokumentation -for -praktisk -proeve

Når deltagere i AMU har været til en teoretisk prøve i Multitest bevares data således, at TUR til enhver tid har dokumentationen for den beståede prøve. Fremover vil det ligeledes være obligatorisk, at skolerne indtaster resultatet af den praktiske del af prøven i modul 3 ”Befordring af fysisk handicappede passagerer” på 2 dage.

- Funktionen med at indtaste resultatet af den praktiske prøve har hele tiden været tilgængelig i Multitest, men nu bliver det obligatorisk for skolerne at sørge for at indtaste dette, før selve branchecertifikatet kan printes ud, fortæller Michael Andersen, teknisk konsulent i TUR.

Den praktiske prøve i modul 3 indebærer afprøvning af deltagerens evner i at gennemføre kørsel med trappemaskine, kørestole, samt brug af lift og bespænding i liftkøretøjer. Indtastning af prøveresultat skal sikre de rette data og dokumentation i Multitest.

- Det er den eneste måde, hvorpå vi kan registrere og opbevare data omkring, hvorvidt en kursist har gennemført den praktiske prøve. Det er allerede praksis på flere andre områder og er med til at sikre dokumentationen for den enkelte deltager. De fleste skoler kender allerede proceduren med, at der registreres en censor, som skal dokumentere resultaterne af de praktiske prøver ved at indtaste dem i Multitest, fortæller Michael Andersen.

Indtastning af praktiske prøver bliver obligatorisk fra mandag den 16. oktober 2017. Spørgsmål til dette kan rettes til Michael Andersen, teknisk konsulent i TUR på ma@tur.dk eller ved at ringe til TUR på 35 87 87 00.

– TUR  

facebook twitter