Ny e-guide om sikkerhed og arbejdsrelateret kørsel

1. september 2017

Arbejdsrelateret kørsel tegner sig for 29% af alle arbejdsulykker med dødelig udgang i EU. VeSafe er en ny interaktiv guide om arbejdsrelaterede sikkerhedsrisici i forbindelse med køretøjer. 

Ny -e -guide -om -sikkerhed -og -arbejdsrelateret -koersel 

Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur har udarbejdet den interaktive guide VeSafe (som står for Vehicle Safety) om arbejdsrelaterede sikkerhedsrisici i forbindelse med køretøjer. Guiden leder dig frem til officielle EU-foldere og viden, der kan bruges til inspiration i undervisningen.

Det er muligt at bruge filtre til at spore sig ind på den viden, man søger. Det generelle tema er særlig fokus på transport som arbejdsplads, kørsel til arbejde og arbejde på eller i nærheden af en vej.

Guiden består primært af gode eksempler i praksis, du kan lære af. For at finde de gode eksempler, der er mest relevante for dig, kan du indsnævre mulighederne til at afspejle din situation:

  • Vælg køretøj
  • Vælg den risikable situation

Du kan også vælge tema alt efter, hvilket område du arbejder inden for: Sikker kørsel til arbejde, arbejde på eller i nærheden af en vej eller sikker transport på arbejdspladsen.

Den nye guide er lavet på tværs af EU-landene med repræsentanter fra både arbejdsgivere og arbejdstagere. Siden er på engelsk, men i øverste højre hjørne kan du oversætte siden til en lang række sprog.

- TUR

Prøv selv guiden her

facebook twitter