Trafikselskaberne bød faglærere indenfor

1. november 2018

TURs årlige ERFA BAB-konference blev afholdt hos Nordjyllands Trafikselskab i Aalborg den 25.-26. oktober. Dagene bød bl.a. på virksomhedsbesøg, indlæg fra Dansk Handicapforbund og erfaringsudveksling.

Trafikselskaberne -boed -faglaerere -indenfor 

Den årlige ERFA BAB-konference samler undervisere fra landets transportskoler til et par faglige og inspirerende dage, hvor omdrejningspunktet er den modulopdelte AMU-uddannelse i befordring af bevægelseshæmmede (BAB) med fokus på OST og flexkørsel.

I løbet af konferencens to dage var der inspiration til egen undervisning i form af indlæg af Peter Klitgaard fra Dansk Handicapforbund, som på grund af hans handicap er bruger af flexsystemet.

Herudover var der lagt op til en stor grad af erfaringsudveksling med de øvrige deltagere og inspirerende indlæg fra b.la. Trafikselskaberne (NT samt Movia), som skabte en god dialog om BAB-kurserne generelt.

Besøg hos FlexDanmark
Som noget helt særligt var der på dag to arrangeret besøg hos FlexDanmark, som også ligger i Aalborg.

FlexDanmark står for bestillingsmodtagelse og trafikstyring i det meste af Danmark, når de øvrige trafikselskaber lukker ned uden for normal arbejdstid.

FlexDanmark ejes af trafikselskaberne NT, Midttrafik, Sydtrafik, Fynbus og Movia og håndterer i øvrigt systemovervågning og -support af flextrafik-systemerne.

Deltagerne blev introduceret til FlexDanmarks arbejde, ligesom der var mulighed for at se, hvordan bestillingsmodtagelsen og trafikstyringen fungerer i drift.

TUR sender en stor tak til de 17 motiverede faglærere, som deltog i konferencen.

- TUR

facebook twitter