Hvem bliver Danmarks bedste transportlærling 2018?

23. februar 2018

På vegne af AmuTransportDanmark (ATD) indbyder AARHUS TECH til Danmarksmesterskabet for transportlærlinge 2018 fredag den 1. juni.

Hvem Bliver Danmarks Bedste Transportlaerling 2018
Sidste års førstepladser på hhv. lager- og chaufførdelen

DM for transportlærlinge er en tilbagevendende begivenhed, der hvert år samler 60 af landets dygtigste og mest ambitiøse transportlærlinge for at afgøre, hvem der skal have pokaler med hjem.

DM udviklet af TUR
DM for transportlærlinge er et koncept, der er udviklet af TUR og som har været gentaget hvert år gennem de sidste 17 år. De sidste to år har TUR dog fokuseret sine aktiviteter på DM i Skills, og sætter derfor stor pris på, at skolerne har taget fat om opgaven. TUR er derfor med, når ATD gennemfører mesterskabet, der løber at stablen den 1. juni i Aarhus.

Både for lager- og chaufførlærlinge
Mesterskabet henvender sig til lærlinge inden for chauffør- og lagerområdet, og øvelserne er tilpasset de arbejdsopgaver, lærlingene møder i deres daglige arbejde, når de er i deres praktikvirksomhed. Omkring 30 lærlinge fra hvert område kommer hvert år til DM for at dyste, og mesterskabet bliver afviklet forskellige steder rundt om i Danmark hvert år.

Dette års mesterskaber afholdes hos AARHUS TECH i Viby J ved Aarhus fredag den 1. juni 2018. 

- TUR

Se mere fra de forrige års konkurrencer på Facebook 

facebook twitter