Milepæl: 500.000 har aflagt prøve i Multitest

9. februar 2018

Multitest passerer i februar 2018 en historisk milepæl. Ikke blot kan Multitest fejre 10 års jubilæum, men kan samtidig markere, at der nu er mere end 500.000 personer, der har aflagt prøve i Multitest.

Milepael 500.000 Har Aflagt Proeve I Multitest

Multitest har eksisteret i 10 år, og i den tid har efterspørgslen på testsystemer til prøveaflæggelse kun gået en vej – og det har været opad.

Multitest er udviklet af TUR til prøveafholdelse i forbindelse med transportuddannelser. Men med tiden har antallet af brugere af systemet dog vokset og bliver i dag brugt i mange forskellige uddannelsesretninger og af mange forskellige organisationer, der har behov for et testgrundlag.

Her i februar måned har TUR både kunne fejre, at Multitest har eksisteret i 10 år og samtidig passerer en historisk milepæl, idet der i systemet har været afholdt over 500.000 individuelle prøver. Dette svarer til næsten 10 procent af Danmarks befolkning. I alt har der været 100.000 hold til prøve. Alene i 2017 var antallet af afholdte holdprøver 15.004.

Stabilt og stor brugertilfredshed
Multitest udvikles i tæt samarbejde med brugerne og efter de uddannelsesmæssige, pædagogiske og systemmæssige krav, der stilles til et moderne testsystem.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en af de brugere af systemet, der har været med fra starten, og som TUR gennem samtlige 10 år har haft et tæt samarbejde med omkring udviklingen af systemet. Om driften af Multitest, siger Johnny Bengtson, inspektør i Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen:

- Driftsikkerheden af et landsdækkende testsystem er nødt til at være meget høj, og her må vi bare konstatere, at Multitest lever fuldt op til alt det vi efterspørger. I forbindelse med et IT-system optræder der jo ind imellem behov for support, og her møder vi bare altid hurtig og kompetent vejledning.

I tidens løb er der i Multitest stillet over 11.000.000 spørgsmål til kursisterne.

Læs mere om Multitest 

- TUR 

facebook twitter