10 elever afslutter grundforløbet på bus i Vejen

18. januar 2018

Den 16. januar afsluttede DEKRAs første hold buselever grundforløbet på erhvervsuddannelsen Buschauffør i kollektiv trafik.

10-elever -afslutter -grundforloebet -paa -bus -i -Vejen
Holdbillede af de nye chauffører. Se navne nederst på siden.

DEKRA i Vejen fik ved udbudsrunden i 2016 godkendelsen til erhvervsuddannelsen ’Buschauffør i kollektiv trafik’. I august 2017 startede det første hold buselever på grundforløb 2, som mundede ud i en afsluttende grundforløbsprøve tirsdag den 16. januar. Her bestod alle 10 elever med flotte præstationer. Ugen forinden havde de været til eksamen, hvor de skulle op i enten dansk eller naturfag, som sammen med faget IT udgør grundfagene på grundforløbet.

- Vi er meget glade og stolte over i DEKRA at have afsluttet vores første elever på grundforløb 2 på erhvervsuddannelsen Buschauffør i kollektiv trafik. Det er elever, der har taget det fulde grundforløb 2 på 20 uger. Eleverne var i sidste uge oppe i enten dansk eller naturfag og alle med meget flotte resultater, så vi kan ikke være andet end pavestolte, siger Anja Brauner-Kristiansen, uddannelseschef i DEKRA.

DEKRA har praktikpladsgaranti og målet er, at samtlige elever får en uddannelsesaftale og starter praktik i midten af februar og dermed tager fat på uddannelsens hovedforløb. Holdet fik overrakt grundforløbsbeviser torsdag den 18. januar.

- TUR

 

Øverst fra venstre på billedet:
Underviser Tine Kidmose, Benjamin Buchwald Jensen, Kousith Sivalingam, Gidewon Tesfayesus Simon, Desbele Tesfay Haile,

Nederst fra venstre: Underviser Palle Gormsen, Eva Holm, Nahom Amanuel Tesfamical, Anja Sørensen, Haile Goitom Andemichael, Obialor Michael Elechukwu, Gert Thorkild Hansen, underviser Henrik Koch-Poulsen

facebook twitter