Hjemmeside besvarer spørgsmål om ny taxilov

2. januar 2018

Den nye taxilov trådte i kraft mandag den 1. januar 2018. På Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens nye hjemmeside taxilov.dk kan du finde brugervenlige informationer om de ændringer, loven har medført.

Hjemmeside -besvarer -spoergsmaal -om -ny -taxilov 

I anledning af den nye taxilov har Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen oprettet taxilov.dk, der skal hjælpe med at give svar på de mest gængse spørgsmål om de ændringer, loven har medført. Chauffører, vognmænd, bestillingskontorer, kørselskontorer mv. kan få informationer om, hvordan den nye lov specifikt påvirker netop deres område.

Spørgsmål/svar til chauffører
Der er blandt andet en side til dem, der gerne vil være chauffører. Her kan man finde på alt om det nye chaufførkort, kvalifikationsuddannelsen og de krav, der i øvrigt gælder, hvis du vil være chauffør.

Her kan man blandt andet læse sig til, at hvis man ikke har nået at få aflagt køreprøve B-EP inden årets udgang, men har gennemført og bestået kvalifikationsuddannelsen, så skal man nu blot ansøge om et chaufførkort. Det forudsætter dog, at man lever op til de gældende krav om alder og erfaring, der fastsætter, at man skal være fyldt 21 år og have haft kørekort til kategori B i mindst 3 år.

Find flere spørgsmål og svar om taxiloven på taxilov.dk 

- TUR  

facebook twitter