Transport-ambassadørerne er klar på Skills

19. januar 2018

De nye ambassadører for transportuddannelser har siden december gjort en stor indsats for at synliggøre livet som transportlærling på de sociale medier. I disse dage fortæller de også om det på Skills.

Transport -ambassadoererne -er -klar -paa -Skills (1) 

Til åbningsceremonien på DM i Skills er der bannerførere for erhvervsuddannelse, der er til stede til årets begivenhed. Selvom transportuddannelserne ikke er et såkaldt konkurrencefag, så var det klart, at et par af TURs nye ambassadørlærlinge skulle gå over scenen og repræsentere deres fag.

Ambassadørerne spiller en helt central rolle på TURs Skills-stand, for det er dem, der bedst kan fortælle om livet som transportlærling samt vise de besøgende, hvordan de skal styre gaffeltruck- og lastbilsimulatorerne.

Ambassadørerne har efterhånden et par måneders erfaring med at fortælle om deres hverdag som transportlærling. Den fortælling kommer ud via billeder og film fra deres hverdag, som de poster på deres individuelle Instagramprofiler.

Til DM i Skills står de klar til at svare på spørgsmål om, hvordan det er at være transportlærling – både i dagligdagen på skole og på praktikpladsen. De engagerede ambassadørlærlinge er nemlig mødt op til Skills med konkret viden om, hvordan det er at være transportlærling og med et smil og godt humør tager de imod de besøgende folkeskoleelever i øjenhøjde.

På TURs stand kan de besøgende få information om transportuddannelserne samt få hjælp af ambassadørerne til at prøve en førstehjælpsøvelse, en gaffeltrucksimulator, en togsimulator og en lastbilsimulator.

Læs mere om transportuddannelserne på Transportuddannelser.dk 

Find ambassadørernes Instagramprofiler i denne artikel: ”Nye ambassadører for transportuddannelser” 

Læs mere om DM i Skills 2018 

Læs også: ”Så går det løs på Skills!” 

- TUR  

facebook twitter