Er du vores nye kollega?

9. marts 2018

TUR søger en uddannelseskonsulent, der skal være med til at fremtidssikre uddannelser til transportområdet.

Er -du -vores -nye -kollega 

Dit ansvar og dine opgaver
Som uddannelseskonsulent er det din opgave at medvirke til at afdække transportbranchens uddannelsesbehov og efterfølgende udvikle, markedsføre og implementere relevante erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Vi søger derfor en uddannelseskonsulent, som er kvalitetsbevidst, velovervejet og som evner at gøre brug af relevante netværk i virksomheder, hos organisationer, blandt tillidsfolk, på skolerne, hos kursister/lærlinge og i ministerier og styrelser.

Du får ansvaret for ét eller flere af de brancheudvalg, vi arbejder med. Du vil også blive tilknyttet tværgående projekter (mellem flere brancheområder) og samtidig skulle agere som projektleder i udviklingsprojekter i forskellige sammenhænge.

I dit arbejde som uddannelseskonsulent skal du bl.a. forberede møder, udarbejde uddannelsespolitiske oplæg og notater, etablere et godt netværk i branchen samt varetage løbende sagsbehandling. Som uddannelseskonsulent i TUR kommer du i mål med dine opgaver, fordi du er resultatorienteret, og fordi du ser dig selv som en del af et ambitiøst team samtidig med, at du formår at arbejde selvstændigt og kan træffe beslutninger inden for det mandat, du bliver tildelt.

Du er loyal overfor de beslutninger, som parterne tager i TUR, og indgår med godt humør som en imødekommende kollega på arbejdspladsen. Du ser dig selv som en naturlig og loyal del af det samlede team i TURs sekretariat.

Din profil 

  • Du har en videregående uddannelse eller en teknisk faglig baggrund kombineret med relevant videreuddannelse
  • Du har viden om den tekniske og branchemæssige udvikling i transportbranchen
  • Du er analytisk, skriftligt velfunderet og evner at kommunikere resultater til forskellige målgrupper
  • Du er initiativrig og dygtig til at afslutte dine opgaver
  • Du trives i et politisk og paritetisk sammensat miljø 
  • Du har flere års relevant erhvervserfaring
  • Du har et bredt netværk og erfaring med erhvervs- og AMU-uddannelser
  • Du sætter pris på godt kollegaskab, hvor det er naturligt at give en ekstra hånd med, når situationen kræver det.

Vi tilbyder
Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver, der løses i et tæt samarbejde med 20 kompetente kollegaer med flere forskellige fagligheder. Vi arbejder målrettet og vi sætter pris på vores gode omdømme. Du bliver en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at opbygge mange gode relationer. Vi tilbyder løn efter aftale, pensionsordning, personalegoder og et kontor placeret i hjertet af København.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 23. marts 2018 kl. 12.00. Send din ansøgning og CV som en pdf- eller word-fil til sekretariatschef Hans Kjeldgaard Christiansen på mail hc@tur.dk.
Der afholdes samtaler løbende med forventet start snarest muligt.
Spørgsmål om stillingen kan rettes til sekretariatschef Hans Kjeldgaard Christiansen på tlf. 35878706.

Læs mere om TUR og den ledige stilling her

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag