Uddannelsesbogen bliver aldrig glemt eller væk igen

16. marts 2018

Slut med papirer, der bliver væk eller glemt. EUDTjek er en digital afløser til uddannelsesbogen, som giver både lærling, virksomhed og skole et nemt og brugervenligt overblik over lærlingens uddannelsesforløb og praktikmål.

Uddannelsesbogen -bliver -aldrig -glemt -eller -vaek -igen 

Slut med papirer, der bliver væk eller glemt. EUDTjek er en digital afløser til uddannelsesbogen, som giver både lærling, virksomhed og skole et nemt og brugervenligt overblik over lærlingens uddannelsesforløb og praktikmål. Flere skoler kan nikke genkendende til, at det kan være en udfordring at holde gang i lærlingenes uddannelsesbøger. Ofte bliver bunken af papirer væk, eller virksomhederne glemmer at udfylde dem inden næste skoleperiode.

EUDTjek indeholder en digital version af lærlingens uddannelsesbog og er udstyret med en automatisk mailservice, der husker virksomhederne på, hvornår det er tid til at udfylde uddannelsesbogen. Samtidig bliver uddannelsesbogen aldrig væk, for den vil altid være tilgængelig via eudtjek.dk.

Nej, der er ikke meget ekstra administration for skolen!
I EUDTjek er der taget højde for, at skolerne i forvejen har mange administrative opgaver. Derfor kræver EUDTjek kun et minimum af administrativt arbejde. De administrative arbejdsopgaver kredser primært om at oprette virksomheder og lærlinge i systemet.

Data om lærlingene (karakterer, skoleperioder og fravær) trækkes automatisk fra EASY-A én gang i døgnet. På denne måde spiller EUDTjek sammen med EASY-A, som skolerne allerede bruger, så skolerne kun skal indtaste informationerne ét sted. Dermed kan EUDTjek bruges, uanset hvilket administrationssystem skolen har, f.eks. Elevplan eller lignende systemer. Når STIL kommer med en ny databrønd, vil EUDTjek nemt kunne omstilles til at hente data heri. eller lignende system – samtidig med at understøtte skolens samarbejde med virksomheden.

Læs også: En kort introduktion: Hvad er EUDTjek?

- TUR

 

facebook twitter