Ledige pladser til ERFA BAB 2018

11. september 2018

ERFA BAB 2018 afholdes i Aalborg hos Nordjyllands Trafikselskab (NT) og har blandt andet fokus på, hvordan flextrafikken tilrettelægges. Der er ledige pladser.

Ledige -pladser -til -ERFA-BAB-2018

Der er stadig mulighed for at tilslutte sig faglærere, TUR og de øvrige trafikselskaber, når ERFA BAB løber af stablen i Aalborg den 25. og 26. oktober. Her vil faglærerne bl.a. få et nærmere indblik i Flextrafikkens struktur og opleve, hvordan flextrafikken tilrettelægges i Nordjylland. Derudover vil der være repræsentanter fra både Movia, Sydtrafik og Fynbus.

Konferencen indeholder et besøg hos FlexDanmark, som driver et landsdækkende callcenter, der håndterer bestillingsmodtagelse og trafikstyring til alle trafikselskabernes flextrafik. FlexDanmark ejes af trafikselskaberne NT, Midttrafik, Sydtrafik, Fynbus og Movia og håndterer systemovervågning og -support af flextrafik-systemerne.

På programmet vil der, udover besøget hos FlexDanmark, være aktuelle problemstillinger og erfaringsudveksling skolerne, TUR og trafikselskaberne imellem.

Læs mere og tilmelding til konferencen

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag