Alle kan lære at regne med MatematikFessor

29. august 2019

TUR Forlag tilbyder nu sammen med EduLab ApS tre digitale matematikbøger med fokus på erhvervsmatematik.

Matematik Fessor

De digitale matematikbøger - Erhvervsmatematik Del 1, 2 og 3 - er blevet til som et resultat af et pilotprojekt, hvor MatematikFessor blev afprøvet på to erhvervsskoler på Sjælland. Udgangspunktet er niveauet for FGU (Forberedende Grunduddannelse) og EUD (Erhvervsuddannelse) og er relevant for alle, der ønsker at blive bedre til regning og matematik. Der er intet krav om tilknytning til et uddannelsessted. Det betyder, at også privatpersoner og virksomheder kan købe adgang.

Hadefag blev til favoritfag
Pilotprojektet blev en stor succes, og eleverne tog godt imod idéen. Forlagschef Annette Klubien fortæller:

- I pilotprojektet var der elever, der tidligere havde haft problemer med regning og matematik, som ikke ville med de andre til pause. De ville hellere bruge pausen på at lave matematik – ganske enkelt fordi det var sjovt. Den legende tilgang og øjeblikkelige feedback på øvelser og de pædagogiske videoer har vist sig at være nøglen til succes.

Regning og matematik for alle
Bøgernes indhold svarer til pensum i regning og matematik i 2. til 9. klasse. Der er således et niveau for alle uanset branche, alder og kompetencer, og indholdet overlapper ikke erhvervsskolernes matematikniveau.

- Vi har brugt vores mange års erfaring og indblik i, hvad der er behov for på transportuddannelserne til at sætte spot på de specifikke områder inden for regning og matematik, der typisk volder problemer på uddannelserne, fortæller Jørgen Jæger, seniorkonsulent hos TUR.

Materialet er organiseret, så det kan tænkes ind i selv de helt korte kurser, f.eks. som forberedelse til et truckkursus. Når kursisten inden kursusstart bliver opkvalificeret med viden om f.eks. diagrammer, vil det være nemmere at gennemføre den teoretiske del af kurset med et godt resultat.

Lige adgang for skoler, virksomheder og private
Bøgerne i erhvervsmatematik afvikles på matematikfessor.dk. Hvert emne gennemgås med en kort video, og man kan vælge mellem opgaverne efter behov.

Licensnøgler til MatematikFessor købes på shop.turteori.dk. Her viser en række videoer trin for trin, hvordan man kommer i gang med systemet og de mange muligheder, det giver. Der er mulighed for at købe enkeltlicenser, hvis man er virksomhed eller privatperson. Skoler har mulighed for at købe klassesæt.

- TUR

Gå til matematikfessor.turteori.dk

Gå til shop.turteori.dk

Se video med en lagerelev, der fortæller om sin oplevelse med MatematikFessor som led i undervisningen

Se indholdet af de 3 bøger Erhvervsmatematik Del 1, 2 og 3 

Køb licensnøgle

 

facebook twitter