Faglærerkursus: Lastsikring afholdes med forberedende fjernundervisningsforløb

21. august 2019

Den 17.-18. september afholder TUR faglærerkursus i lastsikring. Forud for kurset skal faglærerne gennemgå et fjernundervisningsforløb, der svarer til én dags undervisning.

Faglaererkursus -Lastsikring -afholdes -med -forberedende -fjernundervisningsforloeb

TURs faglærerkursus i lastsikring afholdes på AMU-Fyn den 17.-18. september 2019. Det er en god idé at tilmelde sig i god tid, da fjernundervisningsdelen skal bestås inden man kan få lov til at møde op til kurset.

Målgruppe
Faglærere, der underviser i lastsikring eller på den grundlæggende kvalifikationsuddannelse og den lovpligtige efteruddannelse, kan på dette kursus sikre sig opdateret viden på deres faglige område. Deltageren kan efter gennemført uddannelse dokumentere, hvad der svarer til tre dages relevant efteruddannelse.

Forberedende fjernundervisning
14 dage inden første fremmødedag åbnes der for adgang til fjernundervisningsdelen, hvor kursusdeltageren på egen hånd gennemfører undervisningsmodulerne. Når fjernundervisningen er gennemført, afsluttes forløbet med en prøve, der skal bestås.

Kursets opbygning
Fjernundervisningsdelen indeholder:

  • Lastsikringsregler (EN121951- 2010)
  • Surringstyper
  • Teoretiske opgaveløsninger ved anvendelse af Miniguide
  • Tabeller og omregningsfaktorer

Den todages fremmødedel indeholder:

  • Lastsikringsudstyr i forhold til forskellige godstyper samt lastbilens opbygning (EN12642)
  • Praktiske surringsøvelser
  • Afholdelse af eksamen

Bærbar computer skal medbringes til fremmødedagene, som finder sted på AMU-Fyn i Odense den 17.-18. september 2019. TUR vil gerne opfordre til at man tilmelder sig kurset hurtigt muligt og senest 14 dage før kursusstart.

- TUR

Læs mere om kursets indhold og forudsætninger for tilmelding via TURs Faglæreruddannelser på tur.dk

facebook twitter