ERFA om EU-efteruddannelsen rykkes til juni

23. januar 2019

Faglærerkurset ”ERFA Konference - EU Efteruddannelse Gods og Bus” er blevet rykket til efter pinse. Grunden er tidsnød på grund af AMU-udbudsrunden.

ERFA-om -efteruddannelsen -rykkes -til -juni 

Faglærerkurset ”ERFA Konference - EU Efteruddannelse Gods og Bus” skulle være afholdt den 25. marts, men TUR arbejder i den periode på højtryk med ansøgninger og indstillinger til AMU-udbudsrunden. Derfor rykkes konferencen til den 13. juni 2019.

I 2018 blev efteruddannelsen ændret, så uddannelsen nu bl.a. består af kurser af to dages varighed. Derfor er der nu mulighed for, med dette kursus, at danne sig et indtryk af, hvordan de nye uddannelser forløber.

Kursusledere
Kurset ledes af Mogens Ellgaard-Cramer og Johnny Bengtson. De er begge ansat i TUR som uddannleseskonsulenter inden for henholdsvis vejgodsområdet og personbefordringsområdet. De har mange års erfaring inden for branchen i skoleverdenen og Johnny Bengtson har desuden været hos Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen i flere år.

Kurset afholdes hos AMU-Fyn i Odense. Ved deltagelse på kurset godskrives hvad der svarer til 1 dags relevant efteruddannelse.

- TUR

Information om og tilmelding til kurset  

facebook twitter