Kandidater til TURs Uddannelsespris kan fortsat indsendes

6. august 2019

Tidspunkt for indstilling af kandidater til TURs Uddannelsespris udskydes til den 14. august.

TURs Uddannelsespris

Den oprindelige tidsfrist for at indsende forslag til TURs Uddannelsespris 2019 udskydes en uge. Forslag til egnede kandidater kan derfor indsendes frem til den 14. august.

Initiativer skal anerkendes
Prisen, som uddeles én gang årligt, er oprettet for at hædre enkeltpersoner eller institutioner, der bidrager til udviklingen af de faglige uddannelser med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper, der normalt er kortuddannede, og som ikke har særlige traditioner for kompetenceudvikling via uddannelse.

- Det er vigtigt, at vi som samfund har fokus på uddannelse. For det er uddannelse, der medvirker til, at vi har et så velstående samfund som det danske. Derfor ønsker vi i TUR også inden for vores uddannelsesområde at anerkende dem, som engagerer sig i transporterhvervets uddannelser og gør en forskel, siger Pernille Hedin, sekretariatschef i TUR.

- Det kan fx være en virksomhed, en medarbejder, en uddannelsesvejleder eller en faglærer. Det sprængende punkt er, at det er en person, eller en institution, der har vist et særligt engagement i forhold til uddannelsesområdet, og som har taget initiativ til at sikre faglighed til gavn for både den enkelte og branchen som en helhed, siger Pernille Hedin.

Status for faglærte
Den særlige indsats kan tillige være rettet mod at højne status for faglig uddannelse.
- Det er vigtigt, at vi inden for transportbranchen kan tænke i nye baner, og derfor skal vi også sørge for at hylde dem, der ser nye muligheder og bidrager til at udvikle transportbranchen og deres medarbejdere, så vi er på forkant med udviklingen og sørger for en høj faglighed i branchen, tilføjer Pernille Hedin.

Forslag indsendes til TUR
Alle med interesse for transportområdets uddannelser er velkomne til at bringe kandidater i forslag. Forslag med begrundelse sendes til TURs mail på tur@tur.dk med angivelse af ”TURs Uddannelsespris” i emnefeltet.

For at blive taget i betragtning skal indstillinger være TUR i hænde senest onsdag den 14. august kl. 12.00. Prismodtagerne offentliggøres i forbindelse med TURs strategikonference den 12. september 2019 i København.

- TUR

Læs om vinderne af TUR Uddannelsespris 2018

 

facebook twitter