TUR Forlag bliver forhandler af MatematikFessor

5. juli 2019

TUR Forlag har indgået aftale med EduLab om at forhandle særligt udviklede bøger til unge og ældre med udfordringer i regning og matematik.

TUR-Forlag -bliver -forhandler -af -Matematik Fessor .dk (1)

Baseret på mange års erfaring med matematikportalen MatematikFessor.dk har EduLab i samarbejde med TUR udviklet 3 bøger om grundlæggende regning og matematik, som TUR Forlag nu har fået mulighed for at forhandle adgangskoder til. Bøgerne hedder Erhvervsmatematik – Del 1, Del 2 og Del 3.

Målet med de digitale bøger er at give unge og ældre, som skal bruge regning og matematik i deres uddannelse og jobfunktion, hjælp til opkvalificering. Materialet er særligt henvendt til elever inden for FGU (Forberedende Grunduddannelse) og EUD, men kan med stor fordel også anvendes i forbindelse med efteruddannelse.

Koderne vil komme til salg på shop.turteori.dk, efter planen i løbet af august måned. En kode er aktiv i 1 år fra aktivering, hvilket giver brugeren god tid til at arbejde med de forskellige moduler. Matematikportalen er adaptiv, hvilket vil sige, at den automatisk tilpasser sig brugerens aktuelle niveau. Nærmere detaljer følger, når systemet går live. TUR Forlag kan kontaktes på info@turforlag.dk eller telefon 35 87 87 00 for yderligere oplysninger.

- TUR

Se video med en lagerelev, der fortæller om sin oplevelse med MatematikFessor som led i undervisningen 

Læs også: "Faglærer: Sund skepsis blev til positivitet" 

Besøg MatematikFessor.dk 

Gå til shop.turteori.dk 

facebook twitter