Faglærerkursus: Kvalitetsstyring og produktivitet

28. juni 2019

På faglærerkurset den 15.-16. august kan faglærere på AMU og EUD blive rustet til undervisningen i kvalitetsmål og problemløsningsværktøjer.

Faglaererkursus -Kvalitetsstyring -og -produktivitet

Faglærere, der skal undervise i kvalitetsstyring og produktivitet på enten AMU eller EUD, kan efter deltagelse på dette kursus undervise elever i kvalitetsmål og problemløsningsværktøjer med en grundlæggende viden og nye idéer til undervisningen.

Kursets udformning
Kursusleder Anita S. V. Holm introducerer deltagerne for principper for kvalitetsstyring og produktivitet i virksomheden ved hjælp af cases. Kurset afvikles både med oplæg, teori og workshop.

Deltagerne får indblik i betydningen af logistik- og processtyringssystemer som Lean i forhold til at styrke virksomhedens konkurrenceevne og produktivitet. Desuden får deltagerne nye ideer til, hvordan undervisningen kan gennemføres med opgavesamling og undervisningsplan.

Underviser Anita S.V. Holm er ansat som faglærer på Learnmark og har mange års erfaring som underviser inden for lagerområdet. Kurset Kvalitetsstyring og produktivitet finder sted på Odense Congress Center den 15.-16. august 2019.

NB: Deltagerne skal selv medbringe en bærbar computer.

- TUR

Læs mere om kursets indhold og forudsætninger for tilmelding via TURs Faglæreruddannelser på tur.dk

facebook twitter