Ny sekretariatschef hos TUR

7. juni 2019

Som ny sekretariatschef ser Pernille Hedin frem til fortsat at sikre uddannelser på højt niveau inden for transporterhvervet.

Pernille -Hedin

Den 1. juni tiltrådte Pernille Hedin som sekretariatschef hos Transporterhvervets Uddannelser (TUR). Hun er uddannet cand.jur. og kommer fra en chefstilling i Forsvaret, hvor hun gennem de sidste 19 år har varetaget en række ledelsesfunktioner inden for både jura, operationer, indkøb, HR og administration.

Erfaring med politiske processer
Pernille Hedin har mange års erfaring med politiske beslutningsprocesser samt samarbejde på tværs af myndigheder, herunder med statslige såvel som private aktører på både nationalt og internationalt niveau. Erfaringer, som vil komme TUR til gavn i den fremtidige udvikling på det uddannelsespolitiske område.

- Jeg har overtaget en velfungerende organisation, der har fokus på at sikre de bedst mulige vilkår for transporterhvervets uddannelser. Samtidig er det en organisation, der kan tænke i nye baner. Det er vigtigt at værne om det, som Hans Kjeldgaard Christiansen har opnået med TUR, og fortsætte med at se nye muligheder, så vi fortsat følger med tiden, siger Pernille Hedin.

Kendskab til transport og lærlinge
Pernille har fra sin tid i Forsvaret haft et tæt samarbejde med Forsvarets hoveddepot, speditører og den afdeling, der er ansvarlig for Forsvarets interne lastbiltransporter i Danmark, som har givet hende et praktisk indblik i de opgaver, som løses inden for transportsektoren. Hun har også gennem sit arbejde i Forsvaret støttet chefer i ansættelsen af lærlinge inden for lager- og chaufførområdet.

Derfor er det af ekstra stor betydning for Pernille, at hun fremadrettet skal være med til at sikre uddannelser på højt niveau inden for transporterhvervet.

- Det er altid en ekstra motivation at arbejde med områder, der udgør en vigtig rolle i vores samfund. TUR er et spændende sted at være, fordi organisationen bidrager til en vigtig samfundsmæssig opgave med at uddanne medarbejdere, der er helt essentielle for, at Danmark kan fungere. Prøv at tænke på, hvor meget vi i det daglige egentlig skylder medarbejderne og virksomhederne inden for transporterhvervet. Tænk, hvis der ikke var nogen til at transportere mad ud til butikkerne, tømme vores affald, reddere til at hjælpe os, chauffører til at transportere os, lagermedarbejdere til at sørge for, at virksomheder kan opbevare alle de varer, som vi har behov for i et moderne samfund. Jeg kunne blive ved. Vores samfund ville simpelthen ikke kunne fungere uden disse medarbejdere, afslutter Pernille Hedin.

TUR byder Pernille velkommen og ser frem til samarbejdet.

- TUR

facebook twitter