Thumbs up fra ambassadørerne

21. juni 2019

Den sidste workshop for dette hold af TURs ambassadører er netop afholdt. Der var ”thumbs up” til TUR fra lærlingene, som anbefaler andre unge at tage imod udfordringer.

Thumbs -up -fra -ambassadoererne
Jesper og Daniel modtog diplomer på projektets sidste workshop med TUR.

Den 19. juni afholdt TUR den sidste og afsluttende workshop for de ambassadørlærlinge, der hen over det sidste halvandet år har været med til at udbrede kendskabet til transportuddannelserne.

På workshoppen var der fokus på fremtiden for lærlingene som faglærte medarbejdere, diplomoverrækkelse og evaluering af lærlingenes deltagelse i ambassadørforløbet.

- Thumbs up herfra. Jeg har fået mange gode oplevelser med på vejen og det har været rigtigt spændende at få lov til at være med. Det har helt klart været med til at ruste mig til min fremtid, og jeg håber, at flere har fået øjnene op for mulighederne inden for transportuddannelserne, siger Jesper Rasmussen, der til daglig er i lære hos Alex Andersen Ølund og tager sin uddannelse på Syddansk Erhvervsskole.

Gode oplevelser og udvikling
De mange gode oplevelser har også indeholdt udviklende læring, er ambassadørerne enige om. Derfor er lærlingene også enige om, at de vil anbefale andre lærlinge at deltage i lignende projekter, hvis muligheden skulle opstå.

- Som chauffør er man jo allerede virksomhedens ansigt udadtil. Det, at være ambassadør, træner dig i at være på de sociale medier og være ude at fortælle andre om dit arbejde, og det er helt sikkert en udfordring, der er med til at udvikle en på flere fronter, siger Daniel Bak, godschaufførlærling hos Jysk Transportservice.

- Det er klart, at man skal kunne lide at være ”på”, men hvis man har mod på at snakke om sin uddannelse, skulle man tage at være ambassadør, supplerer Jesper Rasmussen.

En værdsat indsats
På workshoppen fik ambassadørerne udleveret diplomer af TUR for deres store engagement og indsats som transportuddannelsernes ansigt udadtil.

- På TURs vegne skal det siges, at vi er enormt stolte af ambassadørernes indsats. Vi ved, at det til tider har været svært at nå det hele med skole, arbejde, hverdagen og så projektet oveni, og det anerkender vi. Alligevel har det lykkes ambassadørerne at holde fast, og det vil vi gerne vise vores taknemmelighed over for, siger Michael Boas Pedersen, formand for TUR og chefkonsulent i DI.

- Nu vil vi gerne ønske ambassadørerne held og lykke med fremtiden som faglærte transportmedarbejdere. Jeg er dog overbevist om, at TUR vil holde kontakten og følge dem på deres videre færd. Det bliver spændende at se, hvor uddannelserne bringer dem hen og hvilke veje, de vil følge, afslutter Michael Boas Pedersen.

- TUR

Se ambassadørerne på transportuddannelser.dk

Se film fra virksomhedsbesøg hos ambassadørlærlingene

Læs også: ”Nye ambassadører for transportuddannelser”

Følg transportuddannelserne på Facebook

facebook twitter