Hæder til godschaufførlærling

24. maj 2019

På ATL’s årsdag blev der uddelt hæder til unge i transportbranchen, der har sat et særligt aftryk på deres praktikplads.

Haeder -til -godschauffoerlaerling

Godschaufføren Mads Grue Christensen har været i lære hos fragtmandsvirksomheden J. Nørgaard Petersen A/S i Taastrup og gået på EUC Sjælland. På ATL’s årsdag den 21. maj blev hans faglige dygtighed og udvikling gennem læretiden hædret, da han modtog Transportens Lærlingepris 2019.

Udviklede sig til rollemodel
Virksomheden skrev i deres indstilling, at det i starten kunne tage ham en halv dag at surre en palle fast til ladet. Nu udfører han opgaverne både sikkert, grundigt og med den nødvendige hurtighed. Han er blevet en rollemodel for andre unge, som vil i gang med en erhvervsuddannelse i transportbranchen.

- Det er historien om en chaufførlærling, som på ingen måde gjorde noget stort nummer ud af sig selv, da han startede i lære på virksomheden i 2016. Han var med virksomhedens ord ”meget stille og forsagt”. Men i læretiden har han gennemgået en kolossal udvikling. Han er dygtig til sit fag, altid i godt humør og arbejdsmæssigt har han udviklet sig enormt, sagde dommerpanelets formand Stina Vrang Elias, der er adm. direktør i tænketanken DEA.

Pilotprojekt blev en del af driften
ATL uddelte ved samme lejlighed Transportens Elevpris 2019 til Kristine Bagge Olsen, som er uddannet shippingelev. Hun har været elev hos DSV Transport i Roskilde og gået på Roskilde Handelsskole. Kristine blev blandt andet hædret for hendes indsats med at søsætte et pilotprojekt, hvor sporingsudstyr blev installeret i virksomhedens vognpark for at optimere disponeringen af bilerne. Pilotprojektet er siden blevet implementeret i virksomheden.

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag