Danmarks bedste transportlærlinge blev fundet

26. marts 2019

DM for transportlærlinge blev afholdt den 22. marts på Transport 2019 i Herning. Her blev de dygtigste transportlærlinge fundet.

Danmarks -bedste -transportlaerlinge -blev -fundet
Årets vindere af DM for transportlærlinge. Fra venstre: Chaufførlærlingen Kasper Musante Falk, Johannesen Kran og Maskintransport – TEC og lagerlærlingen Lasse Mariager, Aalborg Gummivare Fabrik - AMU Nordjylland.

Landets dygtigste transportlærlinge dystede om titlen som danmarksmester inden for henholdsvis lager- og chauffør. Mesterskaberne fandt sted i Messecenter Herning samtidig med Transportmessen 2019.

Lagerlærlingene skulle demonstrere deres færdigheder i kategorier som teoriprøve, manøvrering af langgods med gaffeltruck og klargøring af paller og stuvning i container, mens chaufførlærlingene skulle igennem flere slags præcisionskørsel, kranarbejde og lastfordeling og lastsikring, såvel som en teoretisk prøve.

Følg DM på Facebook
I tiden op til DM og mens det fandt sted, var der stor aktivitet på Facebook-siden ”DM for transportlærlinge”, hvor man bl.a. kunne læse små portrætter om de dystende lærlinge og under konkurrencen blev man i små film ført rundt til de forskellige konkurrencer.

Se opslagene på Facebook-siden "DM for transportlærlinge"

- TUR

Se resultaterne fra DM for transportlærlinge her

facebook twitter