Husk tilmelding til faglærerkursus i mobile kraner

20. marts 2019

Kom med på faglærerkursus i mobile kraner og avanceret løftegrej. Kurset afholdes den 24.- 26. april på AMU Hoverdal i Spjald.

Husk -tilmelding -til -faglaererkursus -i -mobile -kraner

Faglærerkurset ’MOBILE KRANER - Viden om opstilling og anvendelse af mobilkraner’ giver et dybere kendskab til mobilkraner, herunder opstilling og anvendelse af ballast, samt indsigt i de nye og stadigt mere avancerede typer af løftegrej, som er på markedet.

Kurset henvender sig til godkendte eksaminatorer inden for mobile kraner, som har brug for teoretisk såvel som praktisk opdatering inden for området.

Dybere kendskab og ajourføring
Kurset går i dybden med anvendelsen af forskellige typer løfteudstyr i praktisk kranarbejde, samt implementeringen af dette i undervisningen:

  • Mobilkraners opstilling og anvendelse
  • Nye regler, standarder mv.
  • Anvendelse af særligt løftegrej

Thomas Pedersen og Kjell Tosti vil forestå undervisningen, som løber over tre dage. Thomas Pedersen er ansat på Learnmark som faglærer og underviser inden for kranområdet. Han har en bred praktisk erfaring i arbejdet med mobile kraner. Kjell Tosti er ansat på AMU Hoverdal, og har mange års erfaring inden for kranområdet.

Kurset afholdes både i foråret 2019 og i efteråret 2019 på grund af stor efterspørgsel. Forårets afholdelse ligger i dagene den 24.- 26. april og afholdelsesstedet er på AMU Hoverdal i Spjald.

- TUR

Læs mere om kurset og tilmeld deltagere via TUR Faglæreruddannelser

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag