TUR tæller ned til DM i Skills 2019

8. marts 2019

Det årlige event, DM i Skills, bliver denne gang afholdt i Næstved fra den 4.-6. april. Transportuddannelserne stiller op for femte gang som demofag.

TUR-taeller -ned -til -DM-i -Skills -2019

TUR deltager med lageroperatør, godschauffør, lufthavnsoperatør og ambulancebehandler som demonstrationsfag i samme omfang som de seneste par år.

Lærlinge fortæller om transportuddannelserne
På TURs stand kan man møde fire ambassadørlærlinge, hvor to er i gang med godschaufføruddannelsen og to som lageroperatør med speciale i henholdsvis logistik og transport. De vil stå klar til at besvare spørgsmål og fortælle deres historie om, hvorfor de har valgt en transportuddannelse.

Derudover byder transportuddannelsernes stand på en ambulance, som er udlånt af Esnord, hvor ambulancebehandlerelever vil fortælle om uddannelsen og vise førstehjælpsøvelser til de besøgende.

Prøv en simulator
De besøgende vil også have mulighed for – med ambassadørernes hjælp – at afprøve deres transportevner i en lastbilsimulator, som er stillet til rådighed af TURs svenske samarbejdspartner TYA, og en gaffeltrucksimulator som er udlånt af Tenstar.

Transportens Udviklingsfond kører også deres roadshow-lastbil til Næstved Arena, hvor de besøgende på årets DM i Skills får mulighed for bl.a. at træde inden for og prøve en kransimulator.

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag