Nedtælling til DM i Skills 2020

28. november 2019

DM i Skills 2020 afholdes i København fra den 16. – 18. januar. Transportuddannelserne stiller op som demonstrationsfag.

TUR Gør Klar Til Skills
TURs stand til DM i Skills i Næstved 2019.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Cirka 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

TUR deltager med lageroperatør, godschauffør, lufthavnsoperatør og ambulancebehandler som demonstrationsfag.

Lærlinge fortæller om transportuddannelserne
På TURs stand vil de besøgende kunne møde transportlærlinge, som er i gang med uddannelserne lageroperatør og godschauffør. De vil stå klar til at besvare spørgsmål og fortælle deres historie om, hvorfor de har valgt en transportuddannelse.

Man vil også kunne høre om ambulancebehandleruddannelsen, da Unord vil være til stede med en ambulance og ambulancebehandlerelever, som vil fortælle om, hvordan det er at gå på uddannelsen og demonstrere førstehjælpsøvelser for de besøgende.

Test transport-skills i en simulator
Udover at de besøgende kan tale med lærlinge og elever om de respektive uddannelser, vil de have mulighed for at teste deres transport-skills i en lastbil- og en gaffeltrucksimulator, som er udlånt af Tenstar Simulation.

Desuden vil roadshow-lastbilen fra Transportens Udviklingsfond stå klar til at invitere de besøgende inden for i lastbilen til at prøve både en kran- og lastbilsimulator.

- TUR

Læs mere om DM i Skills 

facebook twitter