Temadage om prøver i AMU netop afholdt

28. november 2019

Spørgelystne faglærere deltog i temadag om AMU-prøver, hvor deres bidrag gav stort udbytte.

Temadag Om AMU Prøver Netop Afholdt (2)

I forbindelse med kvalitetssikring af AMU-prøver på transportområdet inviterede TUR faglærere til temadag, hvor der blandt andet var mulighed for at følge op på den feedback, som skolerne har givet til prøverne.

Faglærere klædt på til brugen af prøver
Temadagene blev afholdt den 14. og 19. november 2019 for faglærere inden for personbefordring, lager og vejgods. Formålet med dagene var at sikre, at faglærerne er klædt godt på til at skulle aflægge prøver i AMU fra den 1. januar 2020.

- Det er vigtigt, at faglærerne har et godt kendskab til opgaven og kender svarene på de fleste spørgsmål, der måtte opstå, eller alternativt ved hvor de kan finde svarene, fortæller Mogens Ellgaard-Cramer, uddannelseskonsulent i TUR, og fortsætter:

- Derfor var hensigten med temadagene at give faglærerne mulighed for at få afklaret den tvivl, de måtte have til prøverne og eventuelle spørgsmål, der kunne dukke op, mens vi gennemgik prøvevejledningen.

En fælles forståelse
I løbet af de to temadage blev mange emner vendt. Der blev blandt andet talt om den fremadrettede procedure for kvalitetssikring af prøverne, samt faglærerne fik mulighed for at debattere prøvernes indhold i brancheopdelte diskussioner.

- Dagene bidrog til en fælles forståelse for projektet, omkring nye prøver i AMU, og de udfordringer det har givet eller vil give fremadrettet. Det lod også til at give faglærerne ro, så de føler sig klar til den 1. januar 2020, siger Mogens Ellgaard-Cramer.

Bidraget fra de mere end 40 deltagende faglærere var stort, og TUR takker for nogle udbytterige dage.

- TUR

 

facebook twitter