Nye ansigter i TURs bestyrelse

24. oktober 2019

TUR har fået tre nye medlemmer i bestyrelsen, som repræsenterer henholdsvis DI og Dansk Erhverv.

Nye ansigter i TURs bestyrelse
TURs nye bestyrelsesmedlemmer fra venstre: Marianne Kragh, Chefkonsulent, Dansk Erhverv, Christian Carlsen, Head of HR Legal, Arriva A/S og Marie-Louise Lindeløv, Chefkonsulent, DI.

TURs bestyrelse, som består af 14 medlemmer fordelt mellem arbejdstager- og arbejdsgiverrepræsentanter, har fået tre nye repræsentanter fra henholdsvis DI og Dansk Erhverv:

Marie-Louise Lindeløv, Chefkonsulent, DI
Marie-Louise Lindeløv er ansat som chefkonsulent i Dansk Industris (DI) enhed for Erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Her arbejder hun med erhvervs- og efteruddannelser og repræsenterer DI i uddannelsesudvalg inden for transport- og serviceerhvervene.
Marie-Louise repræsenterer Dansk Industri i TURs bestyrelse og er desuden medlem af brancheudvalget for Lager og Terminal.

Marianne Kragh, Chefkonsulent, Dansk Erhverv
Det andet nye medlem er Marianne Kragh som pr. 1. juli 2019 vendte tilbage som chefkonsulent i Dansk Erhverv efter 8 år som uddannelseschef i HORESTA. Tidligere har Marianne været konsulent i Undervisningsministeriet, og hun har også undervist, vejledt og været leder i en årrække på Niels Brock. I Dansk Erhverv har Marianne ansvaret for en række faglige udvalg, kompetencefonde og rådgivning af medlemmer.
Marianne repræsenterer Dansk Erhverv i TURs bestyrelse og er desuden medlem af brancheudvalget for Lager og Terminal (barselsvikar) samt Vejgodstransport.

Christian Carlsen, Head of HR Legal, Arriva A/S
Christian Carlsen er ansat pr. 1. august 2019 i Arriva A/S som HR-chef for Arrivas selskaber i Danmark. Hans ansvarsområde er rekruttering, udvikling, business partnering, vilkår, ledersparring, SU, ansættelsesret og overenskomster.
Christian har tidligere arbejdet som advokat i Dansk Industri og Dansk Erhverv. Desuden har han haft HR-lederstillinger hos bl.a. SAS Component og undervist i arbejdsret ved Københavns Universitet.
Christian repræsenterer Dansk Industri i TURs bestyrelse.

- TUR

Se alle medlemmer af TURs bestyrelse 

 

 

facebook twitter