Bliv klædt på til Beredskabsstyrelsens ADR-eksamen på ”Farligt gods – Sikkerhedsrådgivere NYE”

13. september 2019

Faglærerkurset ”Farligt gods – Sikkerhedsrådgivere NYE” er et prøveforberedende kursus, som klæder faglærere på til at komme godt igennem eksamen. For at deltage i kurset skal man tilmelde sig Beredskabsstyrelsens eksamen senest den 9. oktober.

 Faglærer2

Som deltager på faglærerkurset ”Farligt gods – Sikkerhedsrådgivere NYE” bliver faglærerne forberedt til Beredskabsstyrelsens eksamen for sikkerhedsrådgivere, der bl.a. er et krav for undervisning på farligt gods-chaufføruddannelser (ADR-bevis). Tilmelding til Beredskabsstyrelsens eksamen skal deltagere selv afklare med BRS. Eksamen afholdes i Fredericia tirsdag den 19. november 2019.

Kurset giver indsigt i ADR-konventionens opbygning og indhold, samt indsigt i relevante bekendtgørelser og forbereder igennem øvelsesopgaver og individuel vejledning faglæreren på sikkerhedsrådgivereksamenens to dele, der består af en multiple choice-prøve og et case study.

Kurset er et 6-dages kursus, der afholdes over to uger. Datoerne er fastsat til den 4. - 6. november og den 13. - 15. november 2019.

- TUR

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

 

facebook twitter