Fristen for indstillinger til transportens lærlingepris forlænget

22. april 2020

Uddelingen af ATL’s årlige pris, der skal hylde transportlærlinge, som har gjort et exceptionelt stykke arbejde, er udskudt til efteråret.

Fristen for indstillinger til transportens lærlingepris forlænget
Foto: Colourbox

Sidste år indstiftede ATL transportens lærlingepris for at skabe opmærksomhed om transportbranchen og for at hylde lærlinge, som har gjort et exceptionelt stykke arbejde i sin tid som lærling. 

Oprindeligt skulle kåringen af årets transportlærling finde sted på ATL’s årsdag den 26. maj 2020, men på grund af coronakrisen er årsdagen aflyst. Selvom årsdagen i denne omgang ikke bliver afholdt, har man valgt, at årets lærlingepris stadig skal uddeles, dog bliver dette senere end først planlagt. Derfor er fristen for indstilling forlænget til den 14. september 2020.

Prisen og selve kåringen er flyttet til efteråret. Nærmere information omkring tid og sted vil ATL melde ud senere.

Transportbranchens forbillede hyldes
Prisen gives til en lærling, der har gjort en særlig indsats, og som er et forbillede for andre unge, der kunne overveje at uddanne sig i transportbranchen. Kåringerne skal være med til at sætte fokus på rollemodeller og ikke mindst de gode fortællinger fra transportbranchen, som Lars William Wesch, direktør i ATL, fortæller:

- Det er lærlinge og elever, der skal drive transportbranchen fremad, og derfor er det vigtigt at sætte fokus på succeshistorier og rollemodeller, der brænder for deres erhverv.

Forslag indsendes til ATL
Virksomheder og erhvervsskoler kan allerede nu indstille lærlinge til prisen. For at blive taget i betragtning til prisen, er der visse krav, lærlingen skal opfylde. Lærlingen skal bl.a. have bestået en svendeprøve som godschauffør, kranfører, mekaniker eller lager- og terminalarbejder og være færdiguddannet i perioden 1. marts 2019 til 1. marts 2020.

For at blive taget i betragtning skal indstillingen være ATL i hænde senest mandag den 14. september 2020.

- TUR

Læs ATL’s nyhed ”Fristen for indstillinger til lærlinge- og elevpriserne er forlænget”

Læs mere om ATLs lærlinge- og elevpris

Læs om de specifikke krav for indstilling

facebook twitter