Godt igennem opdatering af turteori.dk

7. april 2020

I forrige uge gennemgik TUR Forlag en større opdatering af hjemmesiden turteori.dk, som nu er vel afsluttet.

Godt igennem opdatering af turteori.dk
Foto: Colourbox

Tidspunktet for opdateringen af turteori.dk blev planlagt efter en dialog med skolerne ud fra princippet om, at antallet af brugere på turteori.dk var 75% lavere i denne periode i forhold til normalt.

Forlagschef Annette Klubien ved, at sådanne opdateringer ofte medfører en del besvær:

- Vi ved godt, at denne type store opdateringer altid vil ligge på et uhensigtsmæssigt tidspunkt, også selvom vi gør, hvad vi kan for at vælge det tidspunkt, hvor vi generer færrest mulige. Vi takker for skolernes forståelse og tålmodighed i forbindelse med opdateringen.

Opdateringen blev foretaget over fire arbejdsdage i forhold til de oprindeligt planlagte to, idet også leverandøren var ramt af udfordringer i forbindelse med COVID-19.

Forbedret platform
På den anden side af opdateringen er turteori.dk nu opdateret på såvel sikkerhed som GDPR og har derudover fået et helt nyt grafisk udtryk.

Platformen fungerer fremover bedre på mobiltelefon, og en række fejl er samtidig blevet rettet. Dermed står turteori.dk nu klar til at kunne håndtere det store pres, der vil opstå, når Danmark igen åbner, og skolerne skal i gang med at indhente det store efterslæb, som må forventes at blive opbygget.

Fri adgang til iBøger som kompensation
For at kompensere for nedlukningen og give skolerne mulighed for fortsat at have adgang til undervisningsmaterialer, har TUR Forlag haft åbnet for deres iBøger over en periode med mulighed for at kunne tilgå materialerne uden beregning. På lagerområdet, som endnu ikke har en iBog, blev der etableret en midlertidig online e-bog af bogen ”Lager og intern transport”, der kunne tilgås på linje med iBøgerne.

TUR Forlag tilbyder skolerne at forlænge aktive koder med 3 uger, så kursister har mulighed for at arbejde videre med det påbegyndte materiale. Dette kan gøres ved henvendelse til TUR Forlag på e-mail: support@turteori.dk. Muligheden gælder til og med 30. april 2020.

- TUR

facebook twitter