Nyt tilbud om onlineundervisning

2. april 2020

Bliv klar til det næste AMU-kursus eller fremtidige job med onlineundervisning i bl.a. dansk, matematik og ordblindeundervisning.

Nyt tilbud om onlineundervisning
Foto: Colourbox

Overvejer man at tage et eller flere AMU-kurser for at blive chauffør i transportbranchen, men tøver fordi man er ordblind eller usikker på, om man har godt nok styr på de grundlæggende færdigheder som dansk og matematik? Så kan man benytte sig af AOF’s nye tilbud ”AOF ONLINE” eller af VUC Erhverv, som har et tilsvarende tilbud.

Både VUC og AOF tilbyder gratis onlineundervisning inden for forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindeundervisning (OBU), så medarbejdere, der er hjemsendte på grund af udviklingen med Coronavirus i Danmark, kan bruge tiden på at få et kompetenceløft. Onlineundervisningen kan også bruges af dem, der overvejer at blive chauffør eller lagermedarbejder, når Danmark er tilbage på sporet efter Coronavirus.

Onlineundervisningen tilpasses niveauet for den enkelte kursist. Der er også mulighed for at lave brancherettet undervisning, så undervisningen tilpasses kursistens behov i nuværende eller fremtidige job.

Undervisningen er gratis, og det vil være muligt at søge om lønrefusion i form af Voksenuddannelsesstøtte (SVU)

- TUR

Læs mere om AOF ONLINE og VUC Erhverv og tilmeld dig kurser

 

facebook twitter