Dørene er slået op for DM i Skills 2020

16. januar 2020

Transportuddannelserne er med, når DM i Skills stiller skarpt på erhvervsuddannelserne i Bella Centeret i København i disse dage.

Doerene Er Slaaet Op For DM I Skills 2020
Transportlærlinge repræsenter deres fag ved åbningsceremonien på DM i Skills 2020

I denne uge fra torsdag den 16. til og med lørdag den 18. januar afholdes det årlige DM i Skills i Bella Center i København. Rekordmange konkurrencefag og demonstrationsfag viser de mange erhvervsuddannelser frem, og landets dygtigste lærlinge konkurrerer om at være de bedste inden for deres fag.

”Tak fordi, I gør jer umage”
Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil roste i sin åbningstale eleverne på erhvervsuddannelserne for at gøre sig umage for alles skyld:

- På Danmarks vegne tusind tak, fordi I gør jer umage. I uddanner jer for jeres egen skyld[…], men I uddanner jer også for vores alle sammens skyld, og I er det, der gør, at Danmark bliver et rigt land og et stærkt land at være borger i, sagde Pernille Rosenkrantz-Theil.

Transportfagene viser Skills
På scenen var transportuddannelserne repræsenteret med lærlinge inden for lager-, vejgods- og ambulancebehandleruddannelserne. Lærlingene vil være at finde på TURs stand, hvor de står klar til at svare på spørgsmål og vise de unge, hvilke skills der skal til for at tage en transportuddannelse.

Men inden aktiviteterne gik løs i Bella Centeret, havde Børne- og Undervisningsmisteren et sidste vigtigt budskab til alle deltagerne:

- I må love mig, at I ikke holder jer tilbage med at vise hinanden, vise publikum og vise hele verden hvad I kan. I er jo kendte for indholdet, og I er kendte for at skabe noget og for at give værdi til os andre.

- Jeg er sikker på, I alle sammen vil yde det bedste, og derfor vil jeg gerne ønske held og lykke til hver eneste af jer og dermed erklære DM i Skills 2020 for åbent, sluttede Pernille Rosenkrantz-Theil til stort bifald.

- TUR

Læs mere om TURs stand på DM i Skills

Se programmet for DM i Skills 2020

Se eller gense åbningsceremonien eller stream afslutningsceremonien lørdag den 18. januar kl. 14

Følg med på Facebook i TURs aktiviteter til DM i Skills 2020

facebook twitter