Ny informationsside med pakkeløsninger til køreskoler

1. juli 2020

TUR Forlag har lanceret en ny informationsside med udgangspunkt i optimalt sammensatte produktpakker til køreskoler i kategorierne B og A.

Ny informationsside med pakkeløsninger til køreskoler (1)

På informationssiden koereskolematerialer.turteori.dk findes produktpakker til både personbil og motorcykel. Selvstændige produkter til stort påhængskøretøj (trailerkørekort) er også tilgængelige.

Informationssiden er tænkt som et univers, der henvender sig til køreskolelærere med information om produktpakker. Da det er en underside til TUR Forlags salgsside shop.turteori.dk, vil alle køb blive foretaget her som vanligt.

Pakkeløsninger til kategori B og A
Pakkerne til kategori B og A er sammensat ud fra de mest populære produkter inden for den respektive kørekortkategori, og har således fokus på elevens optimale udbytte og læring samt køreskolens bundlinje.

Pakkeløsningen er sammensat, så hver elev får adgang til alle produkter i den valgte pakke ved kun at aktivere én kode. Herved minimerer køreskolen de administrative opgaver og opstarten forenkles for eleven.

Pakken til personbil – B indeholder:
⦁ E-læringskurset - Kørekort til personbil
⦁ Digitale opgaver - Teori til personbil
⦁ iBogen - Teori til personbil

Pakken til motorcykel – A indeholder:
⦁ E-læringskurset - Kørekort til motorcykel
⦁ Digitale opgaver - Teori til motorcykel

Begge pakker har en løbetid på 100 dage fra aktivering af koden.

Koderne udløber ikke, hvis de ikke aktiveres, hvorfor det også kan betale sig at købe flere pakker ad gangen.
 
Færdselsrelateret førstehjælp
Derudover vil TUR Forlag fra medio juli tilbyde både lærermateriale og iBog til området Færdselsrelateret førstehjælp. En mail sendes ud, når produkterne er sat til salg på shop.turteori.dk.
 
Prøv en demo
Det er muligt at prøve en demokode på en af pakkerne eller produkterne ved at kontakte TUR Forlag på support@turteori.dk eller på 35878700.
 
Besøg hjemmesiden koereskolematerialer.turteori.dk for mere information om pakkerne.

-TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag