Online faglærerkursus i avanceret lastsikring

1. juli 2020

Det tilbagevendende faglærerkursus ”Avanceret lastsikring” afholdes i år online i samarbejde med MariTerm. Bemærk: alle kursusmaterialer er på dansk.

Online faglærerkursus i avanceret lastsikring
Foto: Colourbox

I september måned 2020 afholdes det tilbagevendende faglærerkursus ”Avanceret lastsikring” som et onlinekursus. Kurset forløber over i alt tre formiddage, som er spredt over tre sammenhængende uger. Imellem hver kursusdag skal der afsættes tid til selvstudie, opgaveløsning og til at se film om udvalgte emner.

Ekspert med stor erfaring i at undervise online i lastsikring
TUR Faglærerkurser udbyder kurset i samarbejde med den svenske konsulentvirksomhed MariTerm, som er eksperter i udvikling og fastsættelse af standarder på lastsikringsområdet i Europa. 

Undervejs i kurset er der mulighed for at tale med de andre deltagere samt stille spørgsmål til konsulent Sven Sökjer-Petersen fra MariTerm, som er ekspert i lastsikring på højt niveau. Sven Sökjer-Petersen har stor erfaring i at undervise online i avanceret lastsikring.

Alle kursusmaterialer er på dansk
Der tages højde for at kursusdeltagerne ikke er hjemmevante i svensk. Derfor vil Sven Sökjer-Petersen sørge for at tale langsomt og tydeligt. Alle materialer f.eks. PowerPoint-præsentation, undervisningsbøger og opgaver er på dansk.

Kurset er målrettet faglærere, som allerede underviser i lastsikring. Efter kurset har faglærerne fået et mere dybdegående kendskab til lastsikring og kan undervise elever i bl.a. beregningsteknik for dimensionering.

Tilmelding og afholdelse
Kurset afholdes online over tre formiddage fra kl. 8:00-12:00. Når man tilmelder sig kurset, er man automatisk tilmeldt alle tre dage: den 16. september, den 23. september og den 30. september.

TUR Faglærerkurser er i gang med undersøge, om der gives godskrivning for kurset. Mere information herom følger senere.

- TUR

Læs mere om faglærerkurset og tilmelding

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag