AMU Nordjylland bakker op om brugen af webinarer

19. marts 2020

Webinarer giver faglærere mulighed for at dygtiggøre sig, mens uddannelsesinstitutionerne er lukket ned for fysisk fremmøde i klasseværelserne.

AMU Nordjylland bakker op om brugen af webinarer
 Foto: Colourbox

TUR Forlag tilbyder gratis webinarer til faglærere og undervisere, hvilket gør det muligt fortsat at kunne dygtiggøre sig, mens al fysisk undervisning er suspenderet grundet nedlukning af uddannelsesinstitutioner landet over.

Initiativet til webinarerne bakkes af blandt andre konstitueret uddannelseschef ved AMU Nordjylland, Julie Lykke Ebak:

- Der er flere fordele ved webinarer. For det første har vi medarbejdere, der nu har mulighed for at dygtiggøre sig, selvom de på nuværende tidspunkt ikke kan undervise på normal vis. For det andet er webinarerne med til at afmystificere læring online, så faglærerne får prøvet det af på egen hånd, inden de måske selv en dag skal afholde webinarer.

Webinarer giver struktur og samvær
Derudover fortæller Julie Lykke Ebak, at webinarer kan være med til at give struktur i en ellers kaotisk hverdag, hvor man pludselig ikke har vante rutiner at følge. 

- Webinarerne giver et udgangspunkt i en underlig hverdag og kan medvirke til, at man ikke føler sig alene, og fortsætter:

- I takt med at vi bliver mere trygge i brugen af onlinemedier såsom FaceTime og Skype i det private rum, gør det også, at vi føler os mere trygge ved at bruge samme teknologi i arbejdsregi. Det bør vi bestemt udnytte, da webinarer og onlinemøder skaber fleksibilitet og hjælper med at kunne interagere med hinanden, når det ikke er muligt at være fysisk til stede i samme rum.

- TUR

Tilmeld dig TUR Forlags webinarer her

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag