Ny projektkonsulent i TUR

23. marts 2020

Den 1. april 2020 får TUR en ny medarbejder, der via et projekt skal sætte fokus på kompetenceudvikling på fremtidens arbejdsmarked på transportområdet.

 Ny Projektkonsulent I TUR

Christian Hunter starter i en ny stilling som projektkonsulent og har dermed ansvaret for et nyt 2-årigt projekt, der er støttet af Handels-, Transport- og Servicesektorens Kompetenceudviklingsfond (HTSK-fonden). Fonden er etableret i regi af overenskomsten mellem Dansk Industri og 3F Transportgruppen. Projektet skal understøtte opkvalificering af medarbejdere inden for lager- og transportområdet.

Dette skal gøres via forskellige opsøgende indsatser som bl.a. at motivere virksomheder til arbejdet med uddannelse og kompetenceløft af medarbejdere. Derudover også at motivere medarbejdere til uddannelse og afklaring ift. barrierer og evt. manglende mod på uddannelse.

Christian Hunter vil dermed skulle yde sparring om uddannelsesplanlægning og hjælp med tilmelding til uddannelse og hjælpe virksomheder og deres medarbejdere til at søge henholdsvis VEU-godtgørelse og SVU.

Mange års erfaring fra transportbranchen
TURs nye projektkonsulent, Christian Hunter, har mange års erfaring inden for transportområdet. Han har bl.a. med sig i rygsækken 13 års erfaring som chauffør med speciale i specialtransport og derudover 9,5 års erfaring med arbejdet på uddannelsesområdet på både arbejdsmarkedsuddannelser og erhvervsuddannelser.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med projektet og få mulighed for fortsat at arbejde indenfor transportområdet, men nu med særligt fokus på AMU og EUV, forklarer Christian Hunter.

Udviklingen kræver kompetenceløft
- I takt med den teknologiske udvikling har fremtidens transportmedarbejdere brug for flere tekniske færdigheder, og derfor er der behov for et kompetenceløft, så transportmedarbejderne kan efterleve udviklingens nye behov, fortæller Christian og fortsætter:

- Indtil nu har transportbranchen ikke haft kultur for at have faglærte medarbejdere. At følge med udviklingen kræver en omstilling for alle i branchen, der må indtænke opkvalificering af medarbejdere som et naturligt skridt i arbejdslivet, og det håber jeg, at jeg kan være med til at facilitere gennem dette projekt.

- TUR

facebook twitter