Opdateret håndbog om Meritvejen

5. marts 2020

Håndbogen om Meritvejen er netop udkommet med nyt indhold. Find link til håndbogen i nyheden.

 Opdateret Håndbog Om Meritvejen Ramme

Håndbogen er udarbejdet med formålet at give et overblik over uddannelse via den såkaldte ”Meritvej”, som er den direkte vej til at blive faglært og få svendebrev for erfarne transportmedarbejdere, f.eks. chauffører og lageroperatører.

Bogen kan findes på hjemmesiden meritvejen.dk, hvor den ufaglærte transportmedarbejder og arbejdsgivere kan finde information om bl.a. uddannelsen, lønrefusion, tilskud og særlige krav til at kunne tage Meritvejen.

Hvad er Meritvejen?
Meritvejen er et tilbud om uddannelse for medarbejdere i transportbranchen, som er fyldt 25 år og har minimum ét års relevant erhvervserfaring. Uddannelsesforløbet bygger på en individuel vurdering af den enkelte medarbejder, så uddannelsen kan tilpasses medarbejderens erfaringer. Det kan f.eks. være kørekort, certifikater, kurser, arbejdserfaring eller kvalifikationer, der er opnået via AMU, i fritiden eller ved foreningsarbejde, som man kan få merit for i uddannelsesforløbet. På den måde tager det kortere tid for den erfarne medarbejder at uddanne sig til faglært.

- TUR

Besøg meritvejen.dk og læs håndbogen

facebook twitter