Programmet for årets chauffør- og administrativkonference er nu tilgængeligt på tur.dk

26. marts 2020

Programmet for årets chauffør- og administrativkonference den 18.-19. maj 2020 ligger nu klar på tur.dk.

Programmet for årets chauffør- og administrativkonference er nu tilgængeligt på tur.dk
Foto: Colourbox

Traditionen tro afholdes både chauffør- og administrativkonference sideløbende på Hotel Koldingfjord i maj måned. Igen i år vil der være et fælles oplæg for begge konferencer som afslutning på den første konferencedag.
Programmet for hver konference er sammensat af en række forskellige spændende oplæg, som kan findes her:

Program for chaufførkonference
 

Program for administrativkonference

Til chaufførkonferencen vil man blandt andet kunne blive klogere på ny bekendtgørelse, som Færdselsstyrelsen vil præsentere. Derudover byder programmet på to oplæg af henholdsvis Lars Friis Jensen fra Politiet og af advokat, Jacob Forman, tidligere langturschauffør, som fra hver sin vinkel vil præsentere vejsidekontrol.

Desuden er der også oplæg særligt med henblik på bus- og godsområdet, da CEO for Tenstar Simulation, Freddy Lund, vil fortælle om mulighederne for brug af simulatorer i undervisningen samt demonstration af disse.

Mens man til administrativkonferencen vil få indblik i Undervisningsministeriets retningslinjer ved erstatning af de gamle systemer. Derudover vil der være oplæg fra TURs medarbejdere, som præsenterer ny information og retningslinjer på AMU- og EUD-området.

Tilmelding i god tid
TUR Faglæreruddannelser står bag konferencerne, hvor der også bliver plads til erfaringsudveksling, vidensdeling og socialt samvær. TUR minder om, at man tilmelder sig i god tid, hvis man vil sikre sig en plads på en af årets store konferencer.

Spørgsmål vedrørende konferencerne kan rettes til Jane Ellingsen, kursuskoordinator i TUR, på telefon: 81454515 eller på e-mail: je@tur.dk

- TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag