TUR Forlag afholder spændende webinarer de næste 14 dage

17. marts 2020

Undervisere kan deltage i gratis webinarer de næste to uger. Webinarerne afholdes allerede fra den 19. marts og frem til den 26. marts 2020.

TUR Forlag Afholder Spændende Webinarer De Næste 14 Dage 

Man kan vælge imellem følgende webinarer:
19. marts 2020 kl. 15.30: Introduktion til Kapitel 1.3 digitalt forløb
Dette webinar er en introduktion til et nyudviklet digitalt forløb, der kan bruges til at afholde AMU-kurset 'Sikkerhedsuddannelse ved farligt gods' (45259) som delvis fjernundervisning.

20. marts 2020 kl. 11.00: Introduktion til turteori.dk
Dette webinar kommer ind på brugen af turteori, både som elev og underviser. Bl.a. emner som oprettelse af profil, statistikkode, visning af prøver, glemt password og tips og tricks vil blive gennemgået.

23. marts 2020 kl. 13.00: Få gennemslagskraft som underviser, skærmtræning for undervisere
Dette webinar præsenterer et nyt fjernforløb til dig, der gerne vil blive bedre til at undervise foran et kamera. I forløbet er der fokus på skærmtræning, og du får personlig feedback på dine egne optagelser. Forløbet udbydes i samarbejde med Rhetor, en virksomhed, der har specialiseret sig i retorik og formidling.

24. marts 2020 kl. 13.00: Sving Sikkert VR og andre kommende VR-udgivelser
Dette webinar giver en introduktion til Sving Sikkert VR, og hvordan dette kan benyttes i undervisningen. Der kigges også mere generelt på VR, og på de kommende nye VR-udgivelser, der er undervejs fra TUR Forlag.

25. marts 2020 kl. 10.00: Introduktion til iBøger
Dette webinar giver en introduktion til alle de spændende funktioner og nye tiltag, iBøgerne åbner for i den daglige undervisning.

26. marts 2020 kl. 11.00: Gaffeltruck fjernundervisning som digitalt forløb
Dette webinar er en introduktion til det digitale forløb 'Gaffeltruck'. Her kan du høre nærmere om, hvordan du kan afholde den teoretiske del af Gaffeltruck-kurset som fjernundervisning.

Tilmelding og afholdelse
Tilmelding til hvert webinar kan ske her.

Efter tilmelding vil man på dagen for det pågældende webinar modtage en e-mail med link til det onlinemødelokale, man skal deltage i.

Alle webinarerne vil som udgangspunkt vare under 30 minutter.

- TUR

Læs guide i hvordan man deltager i et webinar

 

 

 

 

 

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag