TUR Forlag inviterer til kort onlinemøde om kap. 1.3 som digitalt forløb

12. marts 2020

TUR Forlag lancerer ”Kap. 1.3. Sikkerhedskursus ved farligt gods” som digitalt forløb. I forbindelse med lanceringen inviteres skolerne til onlinemøde den 19. marts.

TUR FORLAG inviterer til kort onlinemøde om kap. 1.3 som digitalt forløb

I april lancerer TUR Forlag et nyt digitalt kursusforløb for ”Kap 1.3. Sikkerhedskursus ved farligt gods”. Kurset er rettet mod virksomheder og deres lagermedarbejdere, der håndterer farligt gods. 

Digitalt forløb med sidemandsoplæring 
Kap. 1.3 som digitalt forløb giver en unik mulighed for virksomhedens medarbejdere for at tage kurset på forskellige tidspunkter, så arbejdet i virksomheden ikke bliver belastet af medarbejdernes fravær.

Som noget særligt består kursusforløbet delvist af et digitalt fjernundervisningsmateriale og delvist af praktisk sidemandsoplæring i virksomheden, hvor kursisten arbejder. Sidemandsoplæringen kan enten gennemføres af en ekstern sikkerhedsrådgiver, f.eks. en faglærer, eller af en anden medarbejder i virksomheden, der også har gennemført fjernundervisningskurset.

Invitation til onlinemøde om kursusforløbet 
I forbindelse med lancering af kurset holder TUR Forlag et onlinemøde torsdag den 19. marts 2020 kl. 15:30 for at inddrage skolerne i, hvordan kurset bedst markedsføres til virksomheder. Mødets varighed vil være af cirka 15 minutter. Du kan tilmelde dig selv og/eller relevante medarbejdere her 

Har du spørgsmål, kan du kontakte Ole Hartvigsen på telefon 4083 3575 og e-mail obh@turforlag.dk. 

- TUR

 

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag