Åben for tilmelding til farligt gods-konference 2020

18. november 2020

2020 har på mange måder været et anderledes år. På grund af corona-situationen bliver farligt gods-konferencen afholdt på én dag.

Åben for tilmelding til farligt gods-konference 2020
Foto: Colourbox

Traditionen tro afsluttes kalenderåret med konferencen om farligt gods, og i år er ingen undtagelse. Men som noget særligt ændres programmet til kun at vare en enkelt dag. Konferencen afholdes dermed den 17. december på velkendte Hotel Koldingfjord.

TUR Faglæreruddannelser er i tæt dialog med hotellet om indretning, forplejning og planlægning af konferencen, så alle gæster trygt kan deltage og få ny, aktuel information om farligt gods.

Revideret ADR og ”håndværkerreglen” på programmet

I 2021 kommer den nye version af ADR-konventionen, som bekendt opdateres hvert andet år. Derfor vil ADR-konventionen være ét af hovedpunkterne på dette års konference. Der vil være fokus på det nye regelsæt, så faglærere på skolerne er klædt på til at kunne undervise efter den reviderede konvention.

På konferencen kommer Torkil Hansen, som efterhånden er et kendt ansigt på farligt gods-konferencen, og holder oplæg om ”håndværkerreglen”, hvor han også vil komme ind på eksempler fra dagligdagen med ADR, som kan bruges i undervisningen. Torkil Hansen har været ansat i Politiets Tungvognssektion i mange år og har en bred viden indenfor transport af farligt gods. 

- TUR

Læs om konferencen og tilmelding her

facebook twitter