Ny jobportal til transportbranchen

22. oktober 2020

Det rette jobmatch mellem medarbejder og arbejdsgiver kan være ressourcekrævende for begge parter. DEKRAs nye jobportal har til formål at hjælpe dem med at finde hinanden.

 Ny jobportal til transportbranchen

Som så mange andre brancher har transportbranchen brug for flere medarbejdere til at løfte det vigtige job med, at bl.a. varer og personer kommer fra A til B på ordentlig og sikker vis. Men det er ikke altid lige til at finde det rigtige match mellem arbejdsgiver og jobsøgende. De fleste fra begge sider af ansættelsesbordet kan nikke genkendende til, at det kan være en ressource- og tidskrævende proces.

TUR blev tidligere på måneden kontaktet af DEKRA, som kunne fortælle, at de har oprettet en digital jobportal, der netop skal hjælpe begge parter på vej til at finde hinanden. I jobportalen kan vognmænd oprette jobopslag, som jobsøgende på en nem og overskuelig måde kan finde frem til.

TUR vil gerne opfordre alle skoler til at rette henvendelse, når der er nye projekter og initiativer, der kan være relevante for andre skoler. Skolerne kan kontakte Cecilie Villirs på cv@tur.dk.

- TUR

Læs mere og gå på opdagelse i jobportalen her

facebook twitter