Styrket samarbejde og videndeling

22. oktober 2020

TUR opfordrer alle skoler til at henvende sig, når de har nye projekter eller initiativer indenfor transportuddannelserne.
Styrket samarbejde og videndeling (2)

Over en længere periode har TUR igangsat flere projekter og initiativer, som bakker op om transportuddannelserne i Danmark. Heriblandt kan nævnes TUR Lærepladsformidling, Efter- og videreuddannelse med tilskud fra HTSK-fonden og kommunikationsindsatsen ”Transportbranchen i en ny tid”.

På hver sin måde er projekterne med til at støtte op om transportuddannelserne og -branchen, og de bidrager til, at medarbejdere har de rette kvalifikationer, samt at flere vælger at blive faglærte.

Videndelingen er allerede en del af de kvartalsvise møder, som TUR holder med henholdsvis AMU- og erhvervsskolerne. TUR opfordrer skolerne til at sende materialer, pressemeddelelser eller lignende, når der søsættes nye projekter, som kan distribueres i vores nyhedsbrev og på sociale medier.

Skolerne kan henvende sig til Cecilie Villirs fra kommunikation på cv@tur.dk med en beskrivelse af det pågældende projekt.

- TUR

facebook twitter