Virksomhedsgodkendelse bliver elektronisk den 1. oktober 2020

1. oktober 2020

Virksomheder, der ønsker at blive godkendt til at have lærlinge, skal fra den 1. oktober 2020 ansøge herom elektronisk på tur.dk.

Virksomhedsgodkendelse bliver elektronisk den 1. oktober 2020

Fra slutningen af august 2020 har der været en overgangsperiode, hvor det både var muligt at søge om virksomhedsgodkendelse via papirformularer og elektronisk via tur.dk. Fra den 1. oktober 2020 overgår TUR til kun at modtage ansøgningerne elektronisk.

Den elektroniske ansøgning gør processen hurtigere og nemmere for virksomhederne. Når virksomheden har indtastet sit CVR-nr., trækkes øvrige stamoplysninger automatisk. Ligesom med papirudgaven skal virksomheden herefter besvare, hvem der er lærlingens kontaktperson samt hvilke arbejdsopgaver, der udføres, og hvilket materiel der arbejdes med.

Indtil videre må virksomheder, der ønsker lærlinge fra lufthavnsoperatøruddannelsen, dog vente med at bruge det elektroniske ansøgningssystem. Fordi uddannelsen har mange specialer, er TUR ved at undersøge nærmere, hvordan disse implementeres i den elektroniske ansøgningsproces.

- TUR

Se den elektroniske virksomhedsgodkendelse på tur.dk

facebook twitter