DM i Skills 2021 aflyses

21. september 2020

Det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne aflyses.

 

Skills 2020
TURs stand til DM i Skills 2020 i København 

På grund af corona-restriktioner og usikkerhed omkring tilskuerdeltagelse aflyser SkillsDenmark, Fredericia Kommune og Trekantområdet Danmark DM i Skills 2021.

- Det er med et meget tungt hjerte, at vi må træffe denne beslutning. Men tiden er desværre ikke til den slags kæmpe-events, og vores første prioritet er naturligvis sikkerheden for både deltagere og publikum. Derfor bliver vi nødt til at aflyse DM i år. Men vi kommer stærkt tilbage allerede i 2022, siger Jesper Juul Sørensen, formand for SkillsDenmark.

Michael Boas Pedersen, formand for TURs bestyrelse og bestyrelsesmedlem i SkillsDenmark, er også ærgerlig over den konsekvens, COVID-19 medfører på events som DM i Skills og håber på andre veje til at sætte fokus på transportuddannelserne:

- Det er frygteligt ærgerligt, men desværre forståeligt, at SkillsDenmark har taget konsekvensen af den svære situation vores land står i. Vi vil følge udviklingen og være åbne overfor andre muligheder for at synliggøre transportuddannelserne. Og så håber vi og glæder os til at være med i 2022 i stedet.

Om DM i Skills
DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Cirka 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper indenfor mere end 40 fagdiscipliner om at blive landets bedste.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

- TUR

Læs pressemeddelelsen hos SkillsDenmark

facebook twitter