TUR Faglærerkurser udvikler nye onlinekurser

10. september 2020

Som noget nyt udbyder TUR Faglærerkurser såkaldte SPOT-kurser, der er onlinekurser af kortere varighed, som fokuserer på orientering af aktuelle emner indenfor transportområdet.

TUR Faglærerkurser udvikler nye onlinekurser

TUR Faglærerkurser prøvede kræfter med onlinekurser i løbet af foråret, som viste sig at være en succes blandt faglærere. Der har sidenhen været et ønske om at kunne udbyde flere onlinekurser, og derfor har TUR Faglærerkurser udviklet et nyt koncept for onlinekurser af kortere varighed, som kaldes SPOT-kurser.

Disse SPOT-kurser er tiltænkt at skulle kunne give faglærere en hurtig opdatering på aktuelle emner indenfor transportområdet. SPOT-kurserne skal således blive en integreret del af TUR Faglærerkursers kursuskatalog og vil blive tilgængelige på tur.dk, når programmet for de enkelte SPOT-kurser er faldet på plads.

SPOT-kursernes format
SPOT-kurserne afholdes online fra kl. 15.30 og varer 1-1,5 time. Kurserne er udviklet sådan, at det er muligt for faglæreren at stille spørgsmål undervejs i kurset. Derudover får alle deltagere adgang til at kunne streame og gense kurset efterfølgende.

Dette halvårs SPOT-kurser
Der er planlagt fire SPOT-kurser til afholdelse i løbet af dette halvår, som er følgende:

- TUR

Se en oversigt over alle faglærerkurser her

facebook twitter